Na vrh
sto-radimo_header

TKO SMO?

Mi, Omega Komunikacije, kreativan smo tim koji može uspješno izgraditi imidž baš svakog brenda. Koristeći uvijek up-to-date marketinška znanja i alate za ostvarivanje želja svakog pojedinog klijenta, non-stop pokazujemo da smo najbolji partner vašeg brenda. Uz naše kvalitetne online i offline usluge, vaš ćemo brend prebaciti na viši nivo i usmjeriti ga prema vrhunskim rezultatima.

ONLINE.

Izrada web stranica predstavlja nam poseban izazov. Nemate ideju? Nema problema, osmislit ćemo i administrati vašu web stranicu i ostale online sadržaje.

SOCIAL.

Iskoristite online platforme kako biste promovirali vaše proizvode i usluge, a mi ćemo realizirati i održavati uspješnu egzistenciju na mrežama.

360.

Za vas ćemo kreirati kompletan imidž, vizuale, letke, wobblere, plakate i sleevove koji će krajnjeg korisnika osvijestiti o vašoj prisutnosti na tržištu.

KREATIVNA AGENCIJA

Omega Komunikacije kreativna je agencija koja koristi aktualna marketinška znanja i alate za stvaranje i oživljavanje brendova kroz online i offline usluge koje pruža klijentima. Pružamo kvalitetnu i potpunu uslugu u svim sferama marketinga, tržišnih komunikacija i dizajna. Nudimo kvalitetan dizajn s jedinstvenim rješenjima za svakog klijenta. Pratimo zahtjeve tržišta i približavamo vaš brend krajnjem korisniku. Misija nam je upoznati svakog klijenta, prepoznati njegove potrebe i zajednički ostvariti cilj. Obratite nam se s povjerenjem!

Ideja 0
Design 0
Development 0