Što radimo

Vaša poslovna priča počinje s nama.

ONLINE

Web stranica je ogledalo vaše tvrtke. Izrada web stranica predstavlja nam poseban izazov. Nemate ideju? Nema problema, osmislit ćemo i administrati vašu web stranicu i ostale online sadržaje, a treba li vam pritom i digitalno oglašavanje, pronalazimo najučinkovitije načine kako bismo privukli i zadržali vašu ciljnu publiku.

SOCIAL

Više od milijun i pol ljudi u Hrvatskoj korisnici su barem jedne društvene mreže. Iskoristite online platforme kako biste promovirali vaše proizvode i usluge, a mi ćemo realizirati i održavati uspješnu egzistenciju na mrežama. Community management naša je strast. Kreiramo i održavamo profil tvrtke na društvenim mrežama koje vi odaberete. Stvaramo atraktivan content sadržaj, osmišljavamo kvalitetnu i redovitu komunikaciju s postojećim i budućim fanovima i preuzimamo poslove korisničke podrške i oglašavanja.

360° KOMUNIKACIJA

Kreiramo nevidljive konce kojima potrošač može osjetiti srce samog brenda. Za vas ćemo izgraditi kompletan imidž, vizuale, letke, wobblere, plakate i sleevove koji će krajnjeg korisnika osvijestiti o vašoj prisutnosti na tržištu. Kroz PR kampanje i advertorijale, vaše poruke odaslat ćemo i u medije.