Posao

Otvorena nova radna mjesta

Koga tražimo?

Motivirane pozitivce, kreativce, individualce koji imaju dobre ideje, žele stalni radni odnos i mogu nam se priključiti što prije, odnosno već sutra. Tražimo developera, dizajnera, community managera i account assistanta.

HTML/PHP developer

Javite nam se ako znate samostalno izraditi i održavati web stranice te možete odlično funkcionirati u timu. Očekujemo da dobro poznajete frontend tehnologije (HTML5 / CSS3 i Javascript), PHP, MySQL, Git Source Control sustav i Photoshop.
Veliki plus je poznavanje Laravel frameworka.

Back-end developer

Javite nam se ako znate samostalno izraditi i održavati web stranice te možete odlilčno funkcionirati u timu. Očekujemo da dobro poznajete PHP, MySQL/PostgreSQL, Laravel (framework) i rad s Composerom (package manager).

Dizajner

Tražimo osobu koja će raditi web i grafički dizajn.

Morate odlično poznavati Adobe Creative alate, biti vrlo kreativni, paziti na detalje (jer ima ih puno i vole promaknuti) i imati dobru sposobnost multitaskinga. Naravno, morate poznavati i HTML i CSS – ne majstorski, ali osnove su nužne. Osim toga, važno je da znate složiti pripremu za tisak i razumijete proces tiska.

Ako uistinu odgovarate navedenom, javite nam se! I pošaljite ili ponesite svoj portfelj, zanima nas!

Community Manager

Tražimo osobu koja se voli igrati riječima, kreativna je, izuzetno dobro poznaje hrvatski jezik te voli i poznaje društvene mreže. Ako se obraduješ baš svaki put kad negdje čuješ, vidiš ili pročitaš svoj tekst, a uz to imaš iskustva u vođenju društvenih medija za klijente javi nam se. Imamo idealan posao za tebe.

Očekujemo vaše životopise.

Account Assistant

Svi oko tebe misle da si ludo organizirana osoba, ništa ne prepuštaš slučaju i ne događa ti se da ne ispoštuješ rok? K tome imaš diplomu iz marketinga i nekoliko godina radnog iskustva? Super, javi nam se čim prije jer tražimo baš tebe. Znamo da nećeš dozvoliti da ti promakne ova prilika.

Što nudimo?

Nudimo posao u jednoj od najutjecajnijih online oglašivačkih agencija u Hrvatskoj. Puno prilika za razvijanje, učenje i usavršavanje. Rad u motiviranom i kreativnom timu koji iako je mlad, ipak iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u najrazličitijim projektima.

Prijavite se!

Molimo sve zainteresirane da svoje prijave šalju mailom na: omegamedia@omega-komunikacije.hr.

Nemojte biti skromni, pošaljite nam sve čime se želite pohvaliti – CV, motivacijsko pismo, preporuku, portfelj… a naš odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku.